Zonguldak Muhtarlar Derneği kongresinde konuşan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı bir bölge müdürlüğünün Zonguldak’ta açılacağını duyurdu. Çağlayan, “Üç milletvekilimizle birlikte Genel Müdür nezdinde gerekli tüm siyasi ve idari girişimleri yaptık. İnşallah yarın imzalar atılacak ve Zonguldak, uzun yıllar sonra bir bölge müdürlüğüne kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.
“PTT BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZONGULDAK’TA OLACAK”
Çağlayan, kurulacak bölge müdürlüğünün özellikle muhtarlar ve kent için büyük önem taşıdığını belirterek, “Bölge müdürlüğü Zonguldak’ta olacak. Hepimize, özellikle de muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“ZONGULDAK’A DAHA FAZLA HİZMET ETMELİYİZ”
Zonguldak’ta kurumlar arasındaki uyumun önemine dikkat çeken Çağlayan, “Kurumlarımız birbiriyle uyum içinde çalışıyor. Birliğimizi, beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü daha da artırarak Zonguldak’a daha fazla hizmet etmeliyiz” dedi ve kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.




