AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 21 yıllık AK Parti iktidarında yapılan hizmetlere dikkat çekerek ‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır’ dedi.

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

Başkan Çağlayan, AK Parti’nin Türkiye ve Zonguldak’ta imza projeleri hayata geçirdiğini belirtirken gelecek hizmet dönemi için, “Kendimizi Zonguldak halkına emanet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Propaganda dönemi boyunca tahriklere kapılmadan sadece yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattıklarına işaret eden Mustafa Çağlayan, “Bu zamana kadar her türlü yalana, iftiraya ve tahriklere kapılmadan sadece yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Hemşerilerimizden destek istedik, centilmenliğin dışarısına hiç çıkmadık. Daha yapacak çok işimiz var.” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

AK Parti’nin 21 yıl boyunca bir çok imza proje ve reforma imza attığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılına, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanırken milletimiz ile topyekun bir mücadele verdik. Birlikte yollar, tüneller, köprüler, viyadükler, limanlar, havaalanları yaptık. Trenler, uçaklar, insansız hava araçları, otomobiller yaptık. Tank, tüfek, top, mermi, füze, savunma sistemleri yaptık. Karadeniz’de bulduğumuz Doğalgazı denizden karaya çıkardık! Terörden arındırdığımız Gabar’da dünyanın en kaliteli petrolünü çıkarttık. Sağlıktan eğitime onlarca yatırım yaptık. Doğalgaz, termik santraller ve taşkömürü üretimi ile Zonguldak’ı enerjinin başkenti yaptık. Karadeniz doğalgazını ısınmada bir ay, ısıtmada bir yıl ücretsiz yaptık. 21 yılda TTK’ya binlerce işçi aldık, TTK’nın ayakta kalmasını sağladık. Şimdi TTK’ya 2 bin işçi alım sürecini başlatıyoruz.  Zonguldak’ta ki 78 bin Ak üyemizle el ele, kol kola, gönül gönüle 21 yıldır halkımıza hizmet ettik. Her ilçemizde '67'de 670 AK ekip ile 67 bin el sıktık, gönüllere girmek için büyük gayret gösterdik. Bu zamana kadar her türlü yalana, iftiraya ve tahriklere kapılmadan sadece yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Hemşerilerimizden destek istedik, centilmenliğin dışarısına hiç çıkmadık. Daha yapacak çok işimiz var. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyor, kendimizi Zonguldak halkına emanet ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü
Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı
Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı

Editör: Murat Barutçu