15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan “Bugün, ülkemizin tarihinde unutulmaz bir direnişi hatırlıyoruz. 15 Temmuz 2016'da hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Ancak, milletimizin kahramanlık dolu duruşu ve vatan sevgisi, bu karanlık girişimi bertaraf etti. O gece, hep birlikte tek yürek olduk ve demokrasiye sahip çıktık” dedi.

Çağlayan mesajına şöyle devam etti:

“Bugün, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar, vatan için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Aziz şehitlerimiz, isimleriyle, hatıralarıyla ve vatan sevgileriyle kalbimizde yaşamaya devam edecekler. Onları asla unutmayacağız ve miraslarını gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yapacağız.

Aynı şekilde, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar, bu kahramanlık destanının canlı tanıklarıdır. Vatan aşkıyla yanan yürekleriyle, ülkemizin geleceği için mücadele etmeye devam ediyorlar. Onlara minnettarız ve her zaman yanlarında olacağız.

İl Genel Meclisinde gündem Çaycuma Depolama alanı İl Genel Meclisinde gündem Çaycuma Depolama alanı

Kıymetli hemşehrilerim, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, birlik ve beraberlik ruhumuzun en güçlü ifadesidir. Bugün, bir kez daha demokrasiye olan inancımızı vurguluyoruz. Milli birlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirerek, geleceğe umutla bakıyor ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedeflerimizi gerçekleştirmek için birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nümüzü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha anıyor hayatta olan gazilerimize sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diliyoruz. Birlikte daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için yürekten çalışmaya devam edeceğiz.

Saat 20:00'de Fevkani Köprüsü bitiminden Madenci Anıtı'na yapacağımız yürüyüşümüze ve diğer programlarımıza tüm halkımızı davet ediyorum

Sevgi Hürmet ve saygılarımla”

mustafa-çağlayan

Editör: Murat Barutçu