Lise öğrencileri Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni gezdi Lise öğrencileri Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ni gezdi

Önceki Dönem Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Kdz. Ereğli Belediyesi başkan adayı olduğunu ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılında 100 proje ile Kdz. Ereğli’yi yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Sesli, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Şafak Erel ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına aday olduğunu ve seçimlere gireceğini dile getiren Sesli, “Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına aday olacak iki isim var. Biri Murat Sesli, diğeri Halil Posbıyık. Ben seçimlere gireceğim. Halkımızın da desteği ile seçileceğime de inanıyorum. Bundan hiçbir şüphem yok.” dedi.

Kendisi hakkında “Seçimlere giremeyecek” şeklinde ortaya atılan iddialara da yanıt veren Sesli, “Listemizi ilçe seçim kuruluna verdiğimizde bunu söyleyenler girip giremeyeceğimi öğrenirler.” diyerek yanıt verdi.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılında 100 proje ile Kdz. Ereğli’yi yeniden inşa edeceklerini belirten Sesli, “Biz çalışmalarımıza uzun zaman önce başladık. Bir yıldır proje hazırlığı içerisindeyiz. Karadeniz Ereğli’mizin ihtiyaçlarını, sorunlarını ve halkımızın talep ettiği beklediği hizmetleri çok iyi biliyorum. Buradaki ekibimizin yanında dışarıdan da profesyonel ekipler getirdik. Onları Kdz. Ereğli’de ağırladık ve şehrin her noktasını gezdirdik. Projeler hazırlanmaya başladı. Hayata geçirilemeyecek bir tane proje hazırlamayacağız. 100 projemizin 100’ünü de açıkladığımızda kesinlikle her kes ‘Evet çok iyi olmuş’ diyecek.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Şafak Erel ise seçimlerin demokrasinin en güzel örneklerinden birisi olduğunu belirterek, 2024 yılında yapılacak seçimlerde kendisine başarılar diledi. (Haber: Ersen Berk ÇELİK)

Editör: Murat Barutçu