14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem seçim sonuçları belli oldu. MHP 1. Sıra adayı olan ancak seçilemeyen Murat Kotra ilk açıklamasını yaptı.

Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi Azaların mesleğini oy pusulasına yazınca adaylığı iptal edildi

Seçim süresince emeği geçen herkese teşekkür eden Kotra, şunları söyledi;

“Değerli Zonguldaklı hemşerilerim, şehrimize hizmet edebilmek için ‘Her şeyden önce TÜRKİYE’ diyerek girmiş olduğumuz demokrasi yarışında şahsıma ve partime vermiş olduğunuz destek hedefimize ulaşmak için yeterli olmasa da her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Propaganda sürecinde ve oy kullanma ve sayım sürecinde Zonguldaklılık nezaketinden ödün vermeyen tüm hemşerilerime, basın mensuplarımıza, propaganda süresince bizlerle birlikte olan teşkilat mensuplarıma, sandık kurulu üyelerimize ve müşahitlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Özellikle bu süreçte desteklerini hep üzerimde hissettiğim başta İl Başkanımız Mustafa Öztürk olmak üzere İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl-İlçe Kadın Kollarımıza, Sendikalarımızın Başkan Yönetim ve Üyelerine, teşkilatımızın her kademesinde görev alan ülküdaşlarıma; milletvekili adayı ülküdaşlarıma, ülküdaşlık hukukunu her şeyin üzerinde tutan kadirşinas ülkücü ağabeylerime, kardeşlerime; beklentisiz bir şekilde en az bizim kadar yorulan kıymetli hanımefendilere, beyefendilere; Ülkü Ocakları İl Başkanımız Gökmen Karali ve Yönetimine, İlçe Ocak Başkanlarımıza ve Ülkü Ocaklarımızın yiğit bozkurtlarına ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.

Milletvekili seçim sonuçlarının Zonguldak ve Türkiye’miz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (Haber Merkezi)

Devrek’te RTE Mahallesi’nde oyların büyük bir bölümünü Cumhurbaşkanı aldı Devrek’te RTE Mahallesi’nde oyların büyük bir bölümünü Cumhurbaşkanı aldı
Tehlikeli yolculuk hem eşeğin hem diğer vatandaşların canını hiçe saydı Tehlikeli yolculuk hem eşeğin hem diğer vatandaşların canını hiçe saydı
Didim’de trafik kazası iki otomobil kafa kafaya çarpıştı Didim’de trafik kazası iki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Zonguldak'ta iş hanında bir kadın ölü bulundu Zonguldak'ta iş hanında bir kadın ölü bulundu

Editör: Murat Barutçu