Zonguldak Haber – Türk siyasetinin önemli ismi, Murat Karayalçın “Kentsel dönüşüm nasıl olmalı” başlıklı konferansa katılmak üzere Çaycuma’ya geliyor

Türk siyasetinin önemli ismi, Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) Genel Başkanlarından Murat Karayalçın Çaycuma Belediyesinin konuğu olarak, 3 Mayıs Çarşamba Çaycuma’ya geliyor. 1993–1994 arasında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, 1994-1995 arasında Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, 1995-1999 arasında CHP Samsun Milletvekili, 1997-1999 arasında TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanlığı yapan Karayalçın, 1981-1991 yılları arasında Kent-Koop Genel Başkanlığı görevinde de bulundu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM NASIL YAPILIR” BAŞLIKLI KONFERANSA KATILACAK

1989- 1993 arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı görev sırasındaki başarılarıyla tanınan Karayalçın Kentsel Dönüşüm Uzmanı Taner Topçu’nun kolaylaştırıcılığını yaptığı “Kentsel dönüşüm nasıl yapılır” başlıklı konferansa katılacak. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’ndaki konferans 15.30’da başlayacak.

YALNIZCA ÇAYCUMALILARI DEĞİL, TÜM BÖLGE HALKINI DAVET EDİYORUM

İlk belgesel Çaycuma’da çekildi…  Galası yine Çaycuma’da İlk belgesel Çaycuma’da çekildi… Galası yine Çaycuma’da

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Murat Karayalçın gibi belediyecilikte efsane olmuş, Türk siyasetinde her zaman önemli görevlerde bulunmuş çok değerli bir ismi Çaycuma’da ağırlayacak olmaktan çok mutluyum. Kent-Koop gibi Türkiye’de şehirleşmenin öncülüğünü yapmış kuruluşlardan birinin genel başkanlığını da yapan Sayın Karayalçın, kentleşme konusundaki çalışmalarıyla Birleşmiş Milletler tarafından da ödüllendirilmiş çok değerli bir şahsiyet. Onun bilgeliğinden, kültüründen, siyaset ve kentleşme konularındaki deneyimlerinden çok yararlanacağımız konferansa yalnızca Çaycumalıları değil, tüm bölge halkını davet ediyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-04-27-at-15.58.38

 

Zonguldak Kömürspor’un Bucaspor rakamları hiç iyi değil! Şansızlığı yenebilecek miyiz? Zonguldak Kömürspor’un Bucaspor rakamları hiç iyi değil! Şansızlığı yenebilecek miyiz?

Havalimanında yaz tarifesi seferleri belli oldu Havalimanında yaz tarifesi seferleri belli oldu

Editör: Virda Şahin