Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurula Çaycuma İlçe Kaymakamı Mehmet Göze, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,il genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

"MUHTARLARIMIZ DEVLET İLE MİLLET ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR"

Olağan Genel Kurul'da konuşma yapan Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal, "Hepimiz kendi mahalle ve köylerimizde insanlarımızın sağlığına, huzurun ve güvenliğine nasıl kattı yapabiliriz düşüncesine girdiğimiz bu yolda devletimizin imkanları ve vatandaşlarımızın gücüyle birleştirerek görev yaptığımız bölgelerimizi bir adım daha ileri götürmek için devletimizle milletimiz arasında köprü vazifesi yaparken dernek yönetimi olarak bizlerde köy ve mahallerimizdeki sorunların çözümleri konusunda sizlere yardımcı olmak için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Baysal konuşmasında, “yapıcı eleştirilere açık olmaya devam edeceğiz. Mahalle ve köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek idealimiz. Azami çaba göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan yeniden Muhtarlar Derneği'ne seçilen Süleyman Baysal'ın yeni yönetim kurulu ise, Halit Turpçu, Mehmet Çelik, Ersoy Miyanyedi, Muhittin Demirsoy, Kasım Özcan, Mustafa Akçelebi, Rıfat Demirkesen isimlerden oluştu. (Haber Merkezi)

çaycuma baysal-1

Çaycuma'da yoğun katılım Çaycuma'da yoğun katılım

çaycuma baysal-2

Editör: Muhammet