Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak’a geldi. Bu kapsamda Gazipaşa Caddesi’ndeki esnaflarla ve vatandaşlarla da bir araya gelen Muharrem İnce, gençlerle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

“GENÇLER GELECEKTEN UMUTSUZ”

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, hazineden yardım alamadıkları için her ilde miting yapamadıklarını ifade ederek, “Gönüllülerin parasıyla bu kadar yapabiliyoruz. Bunun için Zonguldak'tı. Şöyle ana caddede ziyaret edeceğiz. Gençlerle fotoğraf çektireceğiz. Derdimizi anlatacağız. Yirmi bir yılın sonunda Erdoğan Türkiye'yi uçurumun kenarına getirdi. Şu an soğan otuz lira. Kıyma üç yüz elli lira. Gençler evlerinin kiralarını ödeyemiyor. Korkunç bir geçim sıkıntısı. Sokaklar, Suriyeli dolu. Tarım bitmiş, eğitimin niteliği çökmüş. Gençler gelecekten umutsuz. Emekliler aldığı üç kuruş maaşı, işsiz çocuklarıyla paylaşıyor. Böyle bir durum var.” dedi.

“ORADA DA ERDOĞAN'IN ESKİLERİ VAR”

Millet İttifakı ile ilgili de konuşan İnce, “Bir de karşıda bir Millet İttifakı var. Orada da Erdoğan'ın eskileri var. Erdoğan'ın eski kılavuzları var. Bu iş Erdoğan'la da olmaz. Erdoğan'ın eski kılavuzlarıyla da olmaz. Türkiye'ye yeni bir yol lazım. Yeni bir umut lazım. Biz diyoruz ki Türkiye'ye biz üçüncü yoluz yok. Ne cumhur ne millet tek yol memleket diyor. Ne sağdan, ne soldan? Atatürk'ün yolundan diyoruz. Biz bu millete dilimizin döndüğü kadar, enerjimizin yettiği kadar bu üçüncü yolu anlatmaya devam edeceğiz. Erdoğan'a karşı çıkarsan teröristsin. Kılıçdaroğlu'na karşı çıkarsan bölücüsün. Ne terörist, ne bölücüyüz. Biz milli duruşu olan, doğruya doğru, eğriye eğri diyen siyasetteki duruşunda, omurgasında hiç taviz vermeyen bir partiyiz. Ve Memleket Partisi bir seçim bir parti değil. Türk siyasetinde geleceği olan geleceği yönlendirecek olan bir parti. Biz bir çınar diktik. Çınar tuttu. Çınar yeşerdi. Seçime girme hakkını aldı. İnşallah bu çınar önümüzdeki süreçte bir ulu çınar olacağız. Sağ kolum Memleketin bu tür duruşu olan bir siyasi partiye ihtiyacı var. Araç sorunumuz falan yok. Bunu herkes görüyor zaten. İnşallah memleketi bu uçurumun kenarından çekip alacağız. Çok teşekkür ederim.” (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-13.08.51

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-13.08.51-(1)

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-13.08.51-(2)

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-13.08.50-(1)

WhatsApp-Image-2023-04-24-at-13.08.50

Editör: Murat Barutçu