Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde yürütülmekte olan “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi” çalışmaları kapsamında Zonguldak İlkokulu, Zonguldak Müftülüğünü ziyaret etti.

Özel yetenek sınavlarında reform! Adaylar istediği şehirde sınava girebilecek! Özel yetenek sınavlarında reform! Adaylar istediği şehirde sınava girebilecek!

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde yürütülmekte olan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" çalışmaları kapsamında Zonguldak İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri Okul Müdürü İbrahim Köksal ve proje sorumlusu 3/ B sınıfı öğretmeni Nihal Beriş Alabaş eşliğinde Zonguldak Müftülüğünü ziyaret ettiler.

İl Müftü yardımcısı Tahir Erçin, Şube müdürü Murat Uzunöz, Din hizmetleri uzmanı Mustafa Havyar ve Selimeye camisi imamı Hüseyin Berber çocukları müftülük toplantı salonunda misafir ettiler. Öğrencilere müftülüğün ne olduğunu, ne işler yaptığını anlatılar. Öğrencilerin sorularını da tek tek cevapladılar. Diyanetçocuk web sayfasından öğrencilere 40 hadis konulu ‘Sarı İnek’ adlı kısa filmi izletildi. İzledikleri film hakkında sohbetler edildi. Daha sonra öğrencilere Diyanet Çocuk dergisi ve çikolata ikramında bulundular.” Haber: Meryem DEMİR

zonguldak ilkokulu (1)zonguldak ilkokulu (2)

Editör: Seçkin