Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Muammer Avcı, “14 Mayıs 2023 tarihinde seçim sonuçlarına göre cumhurbaşkanımız yine o meşhur ve gelenekselleşmiş balkon konuşmasını çok daha güçlü bir şekilde yapacaktır” dedi.

Ak Parti hükümetinin 2002 yılından bu yana Zonguldak’a 61 miyar liralık yatırım yaptığını belirten Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Muammer Avcı, konuşmasına şöyle devam etti:

ZONGULDAK’A 2002 YILINDAN BUGÜNE 61 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPILDI

“Seçim çalışmalarımız 5 milletvekili adayı kardeşimizle birlikte il merkezimizde, ilçe merkezlerimizde, beldelerimizde, mahallelerimizde, köylerimizde muazzam bir hızla devam ediyor. Bizim bu anlamda seçimde karnemiz çok kuvvetli. Gerek Türkiye genelinde yapmış olduğumuz hizmetler gerekse yerel anlamda yapmış olduğumuz hizmetler, Zonguldak’a hükümetimizin yapmış olduğu icraatlar, projeler bizim elimizi çok güçlendiriyor. Biz biliyoruz ki Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2002 yılından bu yana Zonguldak’ımıza 61 miyar liralık yatırım yaptı. Bu yatırımların 38.4 milyarı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak yapılmış durumda. Biz ulaştırma ve altyapı noktasında şuanda yürüyen projelerimizi çok önemsiyoruz. Çünkü ekonomi ve sanayinin belkemiği yoldur diyoruz. Elbette yol aynı zamanda medeniyettir.

ZONGULDAK’A BİZ İKTİDARA GELENE KADAR 80 YIL VEFASIZLIK YAPILMIŞ

Bugün sanayiciye baktığınızda sanayici yol ister. Sanayici ürününü satmak için ihracat için yol ister. Üretici üretim için yol ister. Üretici ürettiğini satmak için yol ister. Turist turizm gezisi yapmak için yol ister. Bu anlamda bizi yıllardır eksik bırakmışlar. Çünkü biz 1924 yılından bu yana cumhuriyetin ilk vilayeti olma unvanına sahibiz ve bugüne kadar 40 bin, 50 bin, 60 bin işçimizi Zonguldak’ımızda barındırmışız. Zonguldak geçmişte endüstrinin ve sanayileşmenin Türkiye anlamında en büyük şehri olmuş ve geçmiş 100 yıla Türkiye’nin enerji üssü olarak damgasını vurmuş bir şehir. Bu şehre 80 yılda biz iktidara gelene kadar vefasızlık yapıldığını düşünüyoruz. Bu doğrultuda biz süratle Zonguldak’ımızı toparlanma içerisine soktuk. Şuanda halihazırda yürüyen 7.2 milyarlık bir yatırımın halen gece ve gündüz şekliyle 7 gün 24 saat devam ettiğini halkımızın bilmesini istiyorum.

DOĞALGAZ TÜRKİYE’YE BÜYÜK BİR KATMA DEĞER SAĞLAYACAK

Yakın zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan günde 10 milyon metreküp doğalgazın salınımıyla ilgili Zonguldak’ımızda bir tören gerçekleştirdi. Allah nasip ederse 3 yıl gibi zaman içerisinde denizde açılacak 30 yeni kuyu ve 2. Farz ünite ile birlikte bu rakam toplamda 40 milyon metreküpe çıkacak. Bu 40 milyon metreküp Türkiye’mizde ki tüm konutlarda kullanılan toplam 20 milyar metreküplük bütün sarfiyatın yılda 15 milyar metreküpü edecek. Bu da yüzde75’lik Türkiye genelinde konutların sarfiyatının karşılanması anlamına gelecektir. Bu da bizim cari açığımız noktasında Türkiye’ye büyük bir katma değer sağlayacaktır.

CUMHURBAŞKANIMIZ BALKON KONUŞMASINI ÇOK DAHA GÜÇLÜ YAPACAK

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız 2022 yılında Türkiye Yüzyılı vizyonunu açıklamıştı bizlerde Zonguldak 100 yılı vizyonuyla alakalı çalışmaları devam ettiriyoruz. Biz bunları seçim sath-ı mailinde insanlarımıza anlattık. İnanıyoruz ki 14 Mayıs 2023 tarihinde seçim sonuçlarına göre saygıdeğer cumhurbaşkanımız yine o meşhur ve gelenekselleşmiş balkon konuşmasını çok daha güçlü bir şekilde yapacaktır. Ben bütün çalışmalarımızda bizlere destek veren il yönetim kurulu arkadaşlarımıza, ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımıza, belde, mahalle, köy temsilcilerimiz ile bütün partili ve dava kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

IMG_9828

Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü Polis araçlarınında karıştığı zincirleme kazada 7 kişi öldü
Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı Talihsiz kadın yanan karavan tipi evden çıkamadı
Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı Zincirleme kazada ölen şahsın yakını ambulans kaçırdı

Editör: Murat Barutçu