Kaza, Zonguldak-Düzce D-655 Karayolu Tabakhane Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce’den Zonguldak istikametine seyir halinde olan A.K. idaresindeki 34 AG 2291 plakalı motosiklet, Konuralp istikametinden yola çıkmak isteyen A.K. idaresindeki patpat diye tabir edilen tarım aracı ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle patpatın motoru yerinden çıkarken, motosiklet istinat duvarına çarparak durabildi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü A.K. ve motosiklette yolcu olarak bulunan bir kişi ile patpat sürücüsü A.K.’yi hastaneye kaldırdı. Kaza sebebi ile yol tek şeritten verilirken, araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

AW007548_05

AW007548_04AW007548_03AW007548_02AW007548_06

Durumu ağırdı hayatını kaybetti! Durumu ağırdı hayatını kaybetti!

Devrek cinayetinden yeni detaylar! Parçalara ayırıp sokağa fırlatmış! Kendini de kesiyormuş! Devrek cinayetinden yeni detaylar! Parçalara ayırıp sokağa fırlatmış! Kendini de kesiyormuş!

Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu Altın Safran’da belgesel film finalistleri belli oldu

Devrek’te kan donduran cinayet! Annesini ve anneannesini parçaladı! Devrek’te kan donduran cinayet! Annesini ve anneannesini parçaladı!

Alkol şişeleri yola döküldü! Alkol şişeleri yola döküldü!

Belediye Başkanının oğlu hayatını kaybetti Belediye Başkanının oğlu hayatını kaybetti

Dere yatağında altın avı! Haftada 10-13 gram… Dere yatağında altın avı! Haftada 10-13 gram…

Editör: Murat Barutçu