Alınan bilgiye göre, motosiklet ve ATV çalınması olaylarıyla ilgili Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucu söz konusu hırsızlık olaylarını F. A. G (19) ve B. A. (17) isimli şahısların gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Olayla ilgili olarak şüpheli 2 şahsın olay günü İstanbul ilinden ilimize geldikleri ve çalıntı motosikletler ve ATV aracıyla birlikte İstanbul iline gittikleri anlaşıldığı bildirildi.

14.06.2023 günü İstanbul iline gönderilen ekiplerin burada yapmış oldukları araştırmalar sonucu F. A. G (19) ve B. A. (17) isimli şüpheli şahıslar çalmış oldukları 2 adet motosiklet ve 1 adet ATV aracı ile birlikte yakalandılar. Yakalanan 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak İlimize getirilirken haklarında adli tahkikat başlatıldı.

Şüphelilerden F. A. G (19)'nın aynı zamanda İstanbul'un Pendik ilçesinde karışmış olduğu motosiklet hırsızlığı, kasten yaralama, tehdit ve başkasına ait kimlik bilgilerini kullanmak suçlarından aranmasının olduğu anlaşıldı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın mal varlığına göz diken her türlü hırsızlık suçuna karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-06-15-at-08.32.44

Zonguldak’ta kaza: Araç taklalar attı Zonguldak’ta kaza: Araç taklalar attı

Akın Kaçmak olayında taraflar birbirine girdi! Akın Kaçmak olayında taraflar birbirine girdi!

Karısını takip edip başka bir adamla yakaladı! Karısını takip edip başka bir adamla yakaladı!

Yol verme kavgasında yumruklar konuştu Yol verme kavgasında yumruklar konuştu

Paravan Operasyonunda 1 şüpheliye ev hapsi Paravan Operasyonunda 1 şüpheliye ev hapsi

Editör: Murat Barutçu