Karaelmas Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Özsoy, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere adaylığını koyduğu ilk günden beri sıkı çalışması ile göz dolduruyor.

Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu

 ‘Hep Birlikte Güçlü Karaelmas’ sloganıyla yola çıkan İsmail Özsoy, vatandaşların da büyük sevgisini kazandı.

Özsoy, seçim çalışmaları sırasında bir yandan ev ev dolaşarak mahalle halkının desteğini isterken, diğer yandan da şimdiden şehrin önde gelen siyasileri ve iş adamları ile de bir araya gelerek hem fikir hem de seçim sonrası mahallenin ihtiyaçlarının karşılanması için söz alıyor.

Özsoy, yine çalışmaları kapsamında dün gece mahalle sakinleri ile Çakır Kıraathanesinde bir araya gelerek aza adaylarını tanıtma, halkla görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi.

Düzenlenen programa halkın katılımı yoğun olurken, miting havasında geçti. Mahalleli toplantı salonuna sığmadığı ve bir kısım vatandaşın salonun dışından takip ettiği dikkatleri çekti.  

Karaelmas’ta doğup büyüyen ve 15 yıldır Zonguldak Belediyesinde görev yapmakta olan Muhtar Adayı İsmail Özsoy, buradaki tecrübelerini mahallenin gelişmesinde harcamak için kullanmak istediğini belirterek, Karaelmas Mahallesi’nin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini ve Karaelmas ismini yüceltmek için çalışacağını ifade etti.

Mahallelinin de çok iyi tanıdığı İsmail Özsoy, muhtarlık görevinin değerini daha da yükselterek, başarının çalışmaktan geçtiğine vurgu yaptı.

Özsoy, düzenlenen programda aza adaylarının da özenle seçildiğine ve herkesin takdirini kazanmış güvenilir aza adaylarıyla yola çıktığına vurgu yaptı.  (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2024-02-27-at-18.33.25-(1)

WhatsApp-Image-2024-02-27-at-18.33.27

WhatsApp-Image-2024-02-27-at-18.33.27-(1)

WhatsApp-Image-2024-02-27-at-18.33.24-(1)

İSMAİL-KARAELMAS1

Editör: Murat Barutçu