23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı etkinlikleri kapsamında Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’ın makamına Fener İlkokulu öğrencileri Alya Demir ile Ali Ömer Acun oturdu.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu çocuklara teslim etti. Müdürlük koltuğuna oturan 5. sınıf öğrencisi Aytuğ Özdemir, okullara spor salonu talimatı verdi.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan; “Dünyada bayram armağan edilen tek sizlersiniz. Bütün dünya çocukları kardeşlerinizle birlikte nice bayramlarınız olsun. Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim aydınlık geleceğimizsiniz, yarınlarımızsınız. Gözümüz arkada kalmadan büyük bir güvenle, umutla bu ışıl ışıl gözlere, bu kocaman yüreğe, bu ülkenin aydınlık geleceğine bu koltuğu emanet ediyorum” diyerek makamı devretti.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Fener İlkokulu öğrencileri Alya Demir ise; “Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Sayın müdürüme ilimizde yaptığı çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum. Ben Milli Eğitim Müdürü olarak okullardaki kütüphaneleri zenginleştireceğim. Çocuklar kütüphaneye gittiğinde kendilerini ev ortamında gibi hissedecekler. Yağmurlu havalarda çocukların oyun oynayabileceği spor salonları yapacağım. Çünkü çocuklar eğlenerek, oynayarak büyürler o yüzden onların okullara severek gelmelerini sağlayacağım. Her okula bir yemekhane açacağım. Sık sık okul gezileri düzenleyeceğim. Sıfır Atık Projesine çok önem veriyorum bu nedenle Sıfır Atık üzerine çalışmalar yapacağım. Deprem bölgesindeki okullarla kardeş okul olunması konusunda çalışmalar yapacağım. Birlik ve beraberlik ile bu zorlu günlerin üzerinden geleceğiz” dedi.

Alya Demir’in konuşmasının ardından Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan “Özlediğimiz bir İl Milli Eğitim Müdürümüz var karşımızda. Bende aynı bakış açısına sahibim. İki çocuğumuza da çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk sizleri çok seviyordu. Bizde siz çocukları çok seviyoruz. Sizlere duyduğumuz bu saygı, sevgi bizleri çok büyük sorumluluk sahibi yapıyor” dedi.

Konuşmaların ardından Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Vali Hacıbektaşoğlu, gençlerle buluştu Vali Hacıbektaşoğlu, gençlerle buluştu

IMG_93712-89IMG_9353

Editör: Seçkin