AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Programa 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen mahalle ve köylerden seçilen muhtarlar, Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Faruk Özcan, Kandilli Belediye Başkanı Osman Çakmakoğlu, Ali Turan, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Belde Başkanları İsmail Yılmaz, İl genel ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Programda Belediye Başkanları ve üyelerin konuşmalarının ardından Milletvekili Saffet Bozkurt, muhtarlara hitap etti. Bozkurt, yaptığı konuşmada, "Sizlerden ricam değerli muhtarlarım, bu süreçte artık birlikte, birlik beraberlik içerisinde bu görevi icra edeceğiz. Arzum isteğim budur ki bazen köylerimize gidiyoruz işte önümüze sorunlar konuyor, bu sorunları hiç görmemiş, duymamış oluyoruz. Onun istiyorum ki teşkilatımız burada, belediye başkanlarımız burada, il genel meclis üyelerimiz burada, lütfen sorunları bize iletin, ne olursa olsun. '7/24 hizmetinizdeyim, sizler bizim baş tacımızsınız, sizlerin talepleri bizim için önceliklidir. Bu noktada biz de İl genel meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile beraber inşallah bu mücadeleyi vereceğiz' dedi."

Tren raylarında istiflenen kartonlar alev aldı! Tren raylarında istiflenen kartonlar alev aldı!

Milletvekili Saffet Bozkurt'un muhtarlarla bir araya geldiği bu buluşma, yerel yönetimlerin ve muhtarların işbirliği ve dayanışma içinde çalışması gerekliliğine vurgu yaparak, vatandaşların sorunlarının çözümünde birlikte hareket etme çağrısını yaptı.

Whats App Image 2024 05 05 At 10.36.49 (1)

Whats App Image 2024 05 05 At 10.36.49

Muhabir: Ersen Berk ÇELİK