Memleket Partisi Zonguldak 5. Sıra adayıyken yaptığı danslarla bir anda gündeme gelen ve sonrasında ise istifaya zorlandığı iddia edilen Cem Saygı, Muharrem İnce’nin istifasının ardından konuştu. Saygı, “Ben istifa edersem bu parti dağılır demiştim. Dağıldılar.” dedi. Saygı öte yandan, Muharrem İnce’yi, gençleri ve vatandaşları kandırmakla suçladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde sabah saatlerinde kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından açıklamalarda bulunmuş ve adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Olayın ardından danslarıyla meşhur olan eski milletvekili adayı Cem Saygı açıklamalarda bulundu.

“SİZ EN İYİSİ BU PARTİYİ KAPATIN DEDİM”

Saygı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ben canlı yayına ilk çıktığımda demiştim, ‘Ben çekilirsem Memleket Partisi dağılır’ diye. İl başkanı, üyeler, kısaca hepsi çekildi. Dün akşam genel merkezdeki arkadaşlarla da görüştüm. ‘Kendini rezil ettin. Boş muhabbet yapma’ dedi bana. Bende, ‘Kendimi rezil etmedim. Daha da meşhur oldum. Siz en iyisi bu partiyi kapatın’ dedim.”

Kapris yapmanın sonu! Kapris yapmanın sonu!

“YAPTIĞI YANLIŞ”

Saygı açıklamasının devamında, “Hem bana hem de gençlere haksızlık yapıldı. ‘Atatürkçüyüm’ diyen adamın, ‘gençlerin arkasındayım’ diyen adamın yaptığı yanlış. Milletimizi dolandırdı. Bizi kandırdı, yalan söyledi. ‘Şöyle yapacağım, böyle yapacağım’ dedi ama yapmadı. Bizim oyumuz belli, Kılıçdaroğlu!” dedi. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Tepki çeken seçim vaadi: 19. 80 TL’den 1 TL ye Tepki çeken seçim vaadi: 19. 80 TL’den 1 TL ye

Alaplı'daki porsuk ağacına gal arısı tehdidi Alaplı'daki porsuk ağacına gal arısı tehdidi

Madenciler, sendika yöneticilerini alkışlarla karşıladı Madenciler, sendika yöneticilerini alkışlarla karşıladı

Editör: Murat Barutçu