Hafta sonu Türkbay Kapalı Düğün salonunda gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını İsmail Öztürk, yardımcıları Ayhan Danacı ve Şeref Kalaycı yaptı.

Kongre saygı duruşunda bulunularak, İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Denetim, faaliyet ve maliyet raporları okunmasından sonra genel konuşmalar geçildi.

MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk konuşmasında, “Teşkilat mensuplarına seslenerek Ülkücü olmak güzel bir şeydir, güçlü olmaktır. Ülkücü hareket olarak yapamayacağımız hiç bir şey yoktur. Geçen dönem İlçe Başkanımız Erol Kaptan'ın partimize emeği çoktur, biz ondan çok memnunduk yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mevcut yönetime başarılar diliyorum. Omuz omuza çalışacak. Ankara'da tedavi gören Tayfun Kaptan kardeşimize acil şifalar diliyorum. Kongrenin hayırlı  olmasını diliyorum. Herşey Zonguldak ve Devrek içindir” dedi.

85 yıldır bu dükkânın ateşi sönmüyor! 85 yıldır bu dükkânın ateşi sönmüyor!

MHP Devrek İlçe Başkanlığına seçilen Tanju Dökme de konuşmasında, “Namusumuz olan 3 hilali yere düşürmeyeceğiz. Güzel çalışmalara imza atan emeklerine karşın MHP önceki Başkan Erol Kaptan’a çok teşekkür ediyorum. Kaldığı yerden  hizmetlere ben ve ekibimle birlikte devam edeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Genel Başkanlığımızın  her zaman yanındayız.14.Kongremiz Ülkemize, Zonguldak’ımıza, İslam alemine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MHP Devrek İlçe Başkanlığının kongresine, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, il yönetim kurulu üyesi Ahmet Akdemir, Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, MHP Alaplı, Ereğli, Çaycuma ilçe başkanları, Ülkü Ocağı Başkanı İsa Dereli, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Devrek ilçe

 MHP Devrek İlçe Başkanlığına seçilen Tanju Dökme ile birlikte yönetim kuruluna, Erol Kaptan, Musa Çelepçi, H. Talha Demir, Cevat Tilkicik. Dursun Kör, Atakan Mekikçi, Uğur Türkbay, Muhittin Erdem, Nursen Atar, Fatih Çalgam, Turgut Ören, Cengiz Dereli, Sertaç Kocakaş, Neşe Karaöz, Tuncay Oruç, Tolka Akoğlu, Nuri Dedecik ve Celal Karadere seçildiler. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-20-at-11.00.02-(1)WhatsApp-Image-2023-08-20-at-11.00.01WhatsApp-Image-2023-08-20-at-11.00.03

Editör: Murat Barutçu