Diğer ismi Hint hurması olan antioksidan açısından zengin meyve türü olan  Demirhindi, manavlarda yerini aldı. Kalp sağlığında, kanser oluşumunu engellemeye kadar birçok faydası bulunuyor. Sağlığın daha iyi olabilmesi için yıllardır tüketilen demirhindi, bakteri ve mikroplarla savaşmak konusunda baş rol oynuyor.

Esnafa faiz şoku! Esnafa faiz şoku!

Karaciğerde adeta bir detoks etkisi yaratan ve sağlıklı bir yaşam sürdürmeyi sağlayan demirhindi, karaciğer yağlanması için birebir bir bitki. Toksinle dolmuş olan karaciğeri doğal bir şekilde temizleyen demirhindi, karaciğer yağlarını eriterek muhtemel sağlık problemlerinin engellenmesine yardımcı oluyor. Vücuttaki temizleyerek toksinleri atmada oldukça başarılı olan demirhindi bitkisi aynı zamanda sinir sistemini korur ve safra kesesi problemlerine de olumlu etkiler sunar. Yalnızca karaciğere değil mideye de iyi gelen demirhindi aynı zamanda sindirim sistemini de rahatlatma özelliği bulunan Demirhindi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Demirhindi hakkında bilgi sahibi olan vatandaşların yoğun talebi olduğunu ifade eden Hüseyin Kenan Akgöz, ”Birçok vatandaşımız bu ürünü bilmiyor bilenler ise büyük ilgi gösteriyor. Oldukça faydalı bir meyve, karaciğer, kalp sağlığı, kanser gibi hastalıklarda tedavisinde yardımcı oluyor. Paketi 100 liradan alıcı buluyor. Ürün bugün geldi ve satmaya başladık” şeklinde konuştu. (Sertaç Özdemir)

d7013c81-49f5-44ea-85ce-cd83300672cf

72acf5d4-2002-4151-a8bd-8b969c6111b1

Editör: Sertaç Özdemir