Adalet yolunda kalbine yenik düştü! Adalet yolunda kalbine yenik düştü!

AW078162_04

Kocaeli'de geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede entübe edilen yazar, tiyatrocu ve sunucu Metin Uca, 62 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü sunucunun ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Polat ailesinden sonra sıra onlarda mı? Polat ailesinden sonra sıra onlarda mı?

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlık geçiren ve kaza yapan ünlü sunucu Metin Uca, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. En son tedavi gördüğü hastanede entübe edilen Metin Uca saat 01.30 sularında hayatını kaybetti. Ünlü sunucunun ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Metin Uca’nın cansız bedeni incelenmek üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu Morgu’na getirildi.

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken rahatsızlık geçiren ve kaza yapan ünlü sunucu Metin Uca, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. En son tedavi gördüğü hastanede entübe edilen Metin Uca saat 01.30 sularında hayatını kaybetti. Uca’nın cansız bedeni incelenmek üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu Morgu’na getirildi. İHA

AW078162_05

AW078162_02

AW078162_03

Metin-Uca-yeni

Çevre yolunda facia! 1 ölü, 6 yaralı! Çevre yolunda facia! 1 ölü, 6 yaralı!

Editör: Virda Şahin