Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerinde yarın önemli hava değişiklikleri yaşanması bekleniyor.

Bolu’da ücretsiz türkü konseri Bolu’da ücretsiz türkü konseri

Yarın sabah saatlerinden itibaren Kuzey Ege bölgesinin kuzey kesimlerinde rüzgarın etkisi artacak ve özellikle öğleden sonra Kuzey Ege genelinde kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Marmara bölgesinde ise yarın öğle saatlerinden sonra rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz'de, Zonguldak ve Bartın illerinde yarın öğle saatlerinden sonra rüzgarın doğu ve kuzeydoğudan etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor. Fırtına, yarın gece saatlerine kadar etkisini sürdürecek ve pazartesi öğle saatlerinde hafifleyerek sona ereceği tahmin ediliyor.

Bu nedenle, söz konusu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın yarın dikkatli olmaları ve meteorolojik uyarılara riayet etmeleri önem taşıyor. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu