Memur Sen Zonguldak İl Temsilciliği tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

Memur Sen İl Temsilciliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine, İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Memur Sen İl Temsilciliğine bağlı tüm sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda misafir katıldı.

Grev Valisi! Grev Valisi!

Memur Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Memur Sen olarak geleneksel bayramlaşma türünde dostlarımız da bir araya geldik. Gazze, ve eski bayramların konuşulduğu ,eski dostlukların pekiştiği  bayramlaşma programımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür eder  ailece  hayırlı bayramlar dileriz” diyerek şunları söyledi:

“Bu bayramda özellikle dün hepimizi çok üzen tabiri caizse Gazze'den gelen haberler ve Hamas lideri Haniye’nin 3 oğlu ile 4 torunu İsrail saldırısında şehit edilmesi bayramımızın, bayram sevincimizin yarım kalmasına neden oldu. Ama orada direnen ümmet adına Müslümanlar adına direnen kardeşlerimizin buradan yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.  Yaşanan o soykırım karşısında adam gibi duran adamların Zonguldak'tan destekçisi olduğumuzu ve Zonguldak'tan onlara Memur-Sen'den selamlarımızı gönderdiğimizin bilinmesini istiyoruz.

Ben inşallah bu zulmün en kısa sürede bitmesini, dünyanın her tarafındaki zulümlerin son bulması temennisiyle tekrar uzaktan gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Hepsinin Memur-Sen ailesinin Zonguldaklı hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Hepsinin bayramı sevdikleriyle beraber mübarek olsun diyorum” 

Kaynak: Haber Merkezi