Halk pazarında fiyatlarda düşüş sürüyor Halk pazarında fiyatlarda düşüş sürüyor

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşanan ev sahibi-kiracı tartışması ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Gökçek, acil bir yasal düzenleme yapılması gerektiğine dikkat çekerek, “Kiracı - ev sahibi tartışması çok baş ağrıtacak çok can yakacak.” dedi. 
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kirada oturan aile ile daireyi boşaltmalarını isteyen ev sahibi ve ailesi arasında çıkan kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Olay ülke gündeminde yankı uyandırdı. Olayın ardından konu ile ilgili çok sayıda paylaşımda bulunuldu. Açıklamalardan biri de Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten geldi. Gökçek, durumun ciddiyetine dikkat çekerek, yasal düzenleme yapılması gerektiğine vurgu yaptı. 
Gökçek’in konu ile ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde: 
“Bu görüntü dehşet verici… Kiracı-ev sahibi tartışmasına iki tarafın ortasını bulacak yasal bir düzenleme acilen yapılmalı… Kiracı - ev sahibi tartışması çok baş ağrıtacak çok can yakacak.  Bu görüntü Zonguldak'ta.  Ev sahibi evi basıp çocuklarının gözü önünde kiracıları darp ediyor.” (Haber: Fadime Yılmaz Elma)

Editör: Muhammet