Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Şafak Gazetesi Köşe Yazarı Derya Akbıyık’ın Ankara gezisi sonrasında yaptığı tespitleri kaleme aldığı köşe yazısının Ankara’da yankıları sürüyor. İlk olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Derya Akbıyık’a teşekkür eden Önceki Dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, daha sonra gazetemizi arayarak bir kez daha teşekkür etti. Ardından Derya Akbıyık’la da bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Melih Gökçek, kendisini Ankara’ya davet etti.

Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne? Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne?

Derya Akbıyık’ın 1 Kasım’da okuyucuları ile buluşturduğu “Ankara ve Yerel Seçim” yazısında başkentte yer alan sorunları değerlendirmiş ve yerel hizmetin yavaşlığına dikkat çekmişti. Derya Akbıyık’ın köşe yazısını okuyan ve kendi sosyal medya hesabından paylaşan Melih Gökçek daha sonra Şafak Gazetesi’nden Muhammet Asmaz’ı arayarak bir kez daha teşekkür etti.

Gökçek, ardından ise Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Şafak Gazetesi Köşe Yazarı Derya Akbıyık’ı aradı. Tespitlerinden dolayı Akbıyık’a da bir kez daha teşekkür eden Gökçek, kendisini Ankara’ya davet etti.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Melih Gökçek Şafak’ı yazdı… “Muhteşem tespitler…” Melih Gökçek Şafak’ı yazdı… “Muhteşem tespitler…”

ANKARA VE YEREL SEÇİM Makale: ANKARA VE YEREL SEÇİM

Editör: Murat Barutçu