Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “İstanbul Ataköy'de, uluslararası düzeyde bir sağlık kuruluşu olarak yer almanın gururunu yaşıyoruz. Medicana Ataköy, İstanbul'un en prestijli bölgelerinden birinde, modern ve teknolojik altyapısıyla hizmet veriyor. Bu yeni yatırımımızla, İstanbul Avrupa Yakası'nda sağlık hizmetlerimizi daha da genişletiyoruz. Medicana Ataköy, yerleşimi, yenilikçi tasarımı, uzman kadrosu ve teknolojik donanımıyla uluslararası bir sağlık merkezi olma hedefinde” dedi.

Keneleri elle tutmayın, kesinlikle patlatmayın! Keneleri elle tutmayın, kesinlikle patlatmayın!

1992 yılından beri, 10 binin üzerindeki personeliyle Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hizmet veren Medicana Sağlık Grubu, İstanbul Avrupa Yakası'nda Medicana Ataköy Hastanesi ile sağlık sektöründe yeni bir dönem başlatıyor. Grup, uluslararası standartlarda sağlık hizmetleri sunma vizyonuyla tanınıyor ve yeni hastanesiyle hem İstanbul'da hem de yurt dışından gelen hastalara çağdaş bir sağlık deneyimi vaat ediyor. Medicana Ataköy, SGK işbirliğiyle geniş bir hasta kitlesine hizmet sunmayı hedefliyor.

Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana Sağlık Grubu'nun geleceğine dair planları hakkında şunları belirtti: “Cumhuriyetimizin 100. yılında, sağlık sektöründe atılımlar yaparak büyümeye devam ediyoruz. İstanbul Ataköy'de yeni hastanemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yakında Zincirlikuyu'da da bir şubemizi hizmete sunmayı planlıyoruz. Yurt dışında ise Bosna'da yatırım yaparak uluslararası arenada da varlığımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Sağlık sektöründe geniş kapsamlı hizmet anlayışımızla, Türkiye ekonomisine katkı sağlama amacındayız.”

Editör: Muhammet