MasterChef All Star sezonu heyecanı tüm hızıyla sürüyor ve dün akşam yayınlanan bölümde izleyiciler kıran kırana bir mücadeleye şahitlik etti. Yeni bölüm fragmanında ise Kırmızı Takım'da yarışan Barış'ın isteği büyük bir sürprize dönüştü ve şefler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

MasterChef'te bu hafta Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında nefes kesen bir rekabet yaşanıyor. Yarışmacılar, ödül oyunu için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyorlar ve bu oyunun galibi büyük bir ödül kazanacak.

Yarışmanın yeni bölüm fragmanında, Kırmızı Takım'da yarışan Barış'ın ilginç bir isteği dikkat çekti. Dilara'nın kaptanlığında yer alan Barış, danışman şeflerden Danilo'ya dönerek, "Şefim, siz benimle kız istemeye gelir misiniz?" sorusunu sordu. Barış'ın bu isteği karşısında şaşkına dönen Danilo Şef, "Senin sevgilin mi var?" diye sordu.

Barış, "Yani olursa gelmez misiniz kız istemeye?" yanıtını verdi. Danilo Şef ise "Gelirim tabii ki, aşk olsun. Olmaz mı ya?" cevabını verdi. Somer Şef ise espriyle karışık bir şekilde, "Ne diyeceksin gidersen?" diye ekledi. Ortamın neşe dolu bir havaya bürünmesiyle birlikte Danilo Şef, kız isteme ritüellerini komik bir şekilde anlatmaya çalıştı.

MasterChef All Star bu tür anlarla hem yemek yarışmasının heyecanını hem de eğlencesini bir araya getiriyor ve izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Haber Merkezi

Hülya Avşar’dan sonra kırma zeytine talep arttı Hülya Avşar’dan sonra kırma zeytine talep arttı

Ekran-görüntüsü-2023-09-08-120308

Editör: Virda Şahin