TRT’de yayınlanan Yakın Rotalar isimli program kapsamında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yöresel ürünlerle ilgili çekimler yapıldı.

Çekimler kapsamında yöresel ürünleri ile tanınan Aynur Abla işletmesinin satışı ve tanıtımı yaptığı manda yoğurdu, peyniri, sucuğu, kavurma gibi ürünler programda yer aldı.

Koyunla ilgili Şafak Gazetesine açıklamalarda bulunan işletme sahibi Aynur Çakar şunları kaydetti;

 “Yaptığımız çalışmalar ile Türkiye’de sadece kömür ile özdeşlesen Zonguldak’ın kültürel miraslarını ulusal ve uluslararası alanda var olduğunu perçinledik. Sürdürebilirliğini sağladık. Ekonomik olduğu için de başta kadınlarımız olmak üzere üretilir, bulunabilir hale geldiği için mutluyuz. Kültürel sosyal ve ekonomik olarak yeniden dolaşıma girmesini sağladık. Yapmakta olduğumuz ekolojik tarım ve turizm projelerimiz ile de Zonguldak’ın ve Çaycuma’nın farkındalığını daha da ileri taşımaya çalışıyoruz” dedi.

TRT Haber Yakın Rotalar ekibi Sunucusu Deniz İyi Doğan ve Teknik ekip Meşhur Çaycuma Manda Yoğurdu Manda Ürünleri ilgili çekimler yaptılar TRT ekibi tarafından yapılan bu çekimlerin önümüzdeki ay yayınlanacağı bildirildi. Aynur Abla TRT Haber Yakın Rotalar ekibine Zonguldak’ın Yöresel Ürünlerinin tanıtımına destekleri için teşekkür etti. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-04-at-16.54.54-(2)

Nail Çolak son yolculuğuna uğurlandı Nail Çolak son yolculuğuna uğurlandı

WhatsApp-Image-2023-09-04-at-16.54.54-(1)

WhatsApp-Image-2023-09-04-at-16.54.54

Erdemir işçisi ölü bulundu! Erdemir işçisi ölü bulundu!

Cipe çarpıp kaçtı! Alkollü, ehliyetsiz, umarsız! Cipe çarpıp kaçtı! Alkollü, ehliyetsiz, umarsız!

Tren kazasında bacağı koptu! Hava ambulansı bekleniyor! Tren kazasında bacağı koptu! Hava ambulansı bekleniyor!

Tren kazasının görüntüleri ortaya çıktı! Bariyer kapalıyken geçmeye çalıştı Tren kazasının görüntüleri ortaya çıktı! Bariyer kapalıyken geçmeye çalıştı

Ankara yolunda kaza! Takla attı! Ankara yolunda kaza! Takla attı!

Feci Kaza! Tren hafif ticari araca çarptı! Yaralılar Var! Feci Kaza! Tren hafif ticari araca çarptı! Yaralılar Var!

Tiryakiler sabah markete gidince şok oldu Tiryakiler sabah markete gidince şok oldu

Editör: Murat Barutçu