Bartın Haber - Bartın’da 134 çocuk toplu sünnet töreninde erkekliğe ilk adımlarını attılar

Her yıl geleneksel olarak toplu sünnet şöleni düzenleyen Bartın Belediyesi, bu yıl da 134 çocuğu sünnet ettirdi. 134 çocuk erkekliğe ilk adımlarını atarlarken, sünnet yapılan çocuklar için aile ve yakınlarının katıldığı Sünnet Şöleni organize edildi. 31.’si düzenlenen şölen programı kapsamında ilk olarak Bartın Belediyesi’nin önünden başlayarak araç konvoyu ile çocuklara şehir turu yaptırıldı. Tur kapsamında Hz. Ebu Derda türbesi de ziyaret edildi. Türbede Kuranı Kerim Tilaveti'nin ardından dualar edildi. Şehir konvoyu ve türbe ziyaretinden sonra sünnet yapılan çocukların aile ve yakınlarının katılımı ile Belediye Sosyal Tesislerinde sünnet şöleni organize edildi. Sünnet olan çocuklar, aile ve yakınları gönüllerince eğlenirken, Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Kendi Aracıyla Konvoya Katıldı

Konvoyda belediye makam aracını sünnet olan çocuklara tahsis eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, konvoya kendi aracıyla katıldı. Başkan Fırıncıoğlu’nun bu jesti nedeniyle aileler teşekkür ederken, çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

 “Çocukların ve Ailelerinin Mutluluklarını Paylaştık”

Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Fırıncıoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet şöleni etkinliğimizi bu yıl da devam ettirdik. Belediye olarak sünnetlerini sağlıklı koşullarda uzman hekimlerce yaptırdığımız 100’ün üzerinde çocuğumuzu konvoylarla Hz. Ebu Derda Türbesine götürüp orada hep birlikte dua ettik. Buradan da Sosyal Tesislere gelerek, düzenlediğimiz düğünle çocukların ve ailelerinin mutluluklarını paylaştık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Genç kardeşlerimize bir ömür sağlık mutluluk ve başarı diliyorum. Allah bahtlarını açık etsin. 41 Kere Maşallah.”

(Haber merkezi)

Düzce’ye 9 hekim atandı Düzce’ye 9 hekim atandı

WhatsApp-Image-2023-09-02-at-15.06.37

WhatsApp-Image-2023-09-02-at-15.06.37-(1)

WhatsApp-Image-2023-09-02-at-15.06.37-(2)

Editör: Virda Şahin