Haraç alamadığı dükkana kurşun yağdırdı! Haraç alamadığı dükkana kurşun yağdırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 3 otobüsün karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz tarafından yapılan açıklamada ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.

3 otobüs 1 tır ve 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çok sayıda sağlık, kurtarma ve polis ekipleri olay yerine hareket etti. 

KAZA SONRASI ARAÇLARINDAN İNENLERE ÇARPTILAR

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz yaptığı açıklamada, 7 yaralının durumunun ağır ve orta düzeyde olduğu ve bir yaralının ameliyata alındığını söyledi.  Vali Karadeniz kazanın oluş nedeniyle yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre bir otomobilin tıra çarpması sonucu zincirleme kazanın başladığını ve ölenlerin çoğunun kaza sonrası araçlarından inen vatandaşlara gelen diğer araçların çarpmasıyla olduğunu ifade etti. Bölgede yoğun sis devam ediyor. İstanbul yönü trafik durduruldu.

BAKAN TUNÇ: 4 CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ.

Adalet Bakanı Tunç: "Kuzey Marmara yolu Sakarya mevkiinde 11 vatandaşımızın vefat ettiği, 7’si ağır 57 vatandaşımızın yaralandığı aşırı sis sebebiyle birden çok aracın karıştığı trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup bir cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde üç cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir."

(Haber Merkezi)

sakarya-trafik-kaza-(3)

sakarya-trafik-kaza-(4)

sakarya-trafik-kaza-(1)

sakarya-trafik-kaza-(2)

Editör: Murat Barutçu