Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’da sıcak saatler... Hafta arası maçında dün Alaplı Belediyespor’la erteleme mücadelesi veren Ereğli Belediyespor, alınan 3-1’lik ağır yenilginin ardından teknik direktör Cahit Terzi'nin istifa kararı aldığı fakat bu kararın yönetimden geri döndüğü öğrenildi.

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

HOCANIN GETİRDİĞİ

İKİ FUTBOLCU KADRO DIŞI

Terzi'ye "devam" diyen Ereğli Belediyespor yönetimi, Zonguldaklı hocanın transfer ettiği Hüseyin Yılmaz ile Burçin Yüksel’in kadro dışı bırakılmasına karar verdi. Bu şok karar, kulüp tarafından kamuoyuna, "Futbolcularımız Burçin Yüksel ve Hüseyin Yılmaz süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." açıklamasıyla duyuruldu. 

Lig devam ederken ve transfer yapma şansı yokken yönetimin neden sadece bu iki isim üzerinde yoğunlaştığı tartışma yarattı. Bilindiği üzere sezon başında teknik direktör Cahit Terzi, yönetimin transfer ettiği biri kaleci, diğeri kaptan olmak üzere 3 futbolcuyu takımdan göndermişti.

Öte yandan, ağır faturayı iki tecrübeli futbolcuya kesen yönetimin bu şok kararı tekrar gözden geçirmesi bekleniyor.

LİDERİN 8 PUAN GERİSİNDE

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Ereğli Belediyespor, 7’inci hafta itibariyle 19 puanla ilk sırada yer alan Eskişehirspor’un 8 puan gerisinde kaldı. 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgisi bulunan Eflatun-Beyazlı takım, bu hafta ligden çekilen Kozlu Belediyespor’la karşılaşacağı için oynamadan hükmen 3 puan alacak.

Ereğli ekibi, 3 puanla kapatacağı haftanın ardından 9’uncu sınavını, 12 Aralık Pazar günü saha ve seyircisi önünde lider Eskişehirspor’la karşı verecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ