Genç kızı lösemi hastalığı hayattan kopardı! Genç kızı lösemi hastalığı hayattan kopardı!

SohbetSizsiniz Sohbet Odaları SohbetSizsiniz Sohbet Odaları

Bartın Haber – Bartın’ın Sipahiler köyünde, elektrik direği üzerine yaptığı yuvada ayaklarına dolanan alçı bandajı nedeniyle hareket edemeyen leylek için ekipler seferber oldu.

Sipahiler köyünde bir süre önce elektrik direğine yuva yapan leyleğin hareket edemediğini fark eden duyarlı köylüler, durumu hemen Bartın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bildirdi. Bölgede inceleme yapan ekipler, leyleğin bacağına alçı bandajının dolandığını ve bu nedenle hareket edemediğini tespit etti.

 

“Kuruma kademeli olarak işçi alınmalı” “Kuruma kademeli olarak işçi alınmalı”

Leyleği kurtarmak için harekete geçen ekipler, elektrik kurumunun sepetli aracıyla yuvaya ulaştı. Uzman ekipler, leyleği yuvasından alarak ayağına dolanan bandajları özenle söktü. Leylek, daha sonra veteriner hekim tarafından gerekli tedavisi yapılmak üzere uygun bir yerde gözetim altına alındı.

Leyleğin sağlığına kavuştuktan sonra, tekrar doğal yaşam alanına dönmesi için gerekli önlemler alınacak. Tedavi süreci tamamlandıktan sonra leylek, sepetli araçla yuvasına geri bırakılacak.  İHA

Denizde soğuktan bayılan balıkları lokantalar ve halk kapıştı Denizde soğuktan bayılan balıkları lokantalar ve halk kapıştı

Ormanı yok eden holdingin kadın patronu “çevreci” çıktı! Ormanı yok eden holdingin kadın patronu “çevreci” çıktı!

AW945284_02

AW945284_01

AW945284_03

Editör: Virda Şahin