Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamulleri, Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şubesi binasında yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

Açılışa; Zonguldak Vali yardımcısı Turgut Subaşı, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Bizim Çorbacı işletmecisi Abdullah Aydın, Asma Mahalle Muhtarı Gürbüz Kuğu, İnağzı Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kurt, Altıntaş Otomotiv sahibi Yılmaz Altıntaş, Ak-Kurt Madencilik ortaklarından Hacı Ahmet Kurt, Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamulleri işletmecisi Osman Cora ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamullerinin açılışına katılan Zonguldak Vali yardımcısı Turgut Subaşı: “Bu tür işletmeler çok önemli. Allah öncelikle sağlıklı, hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin. Fevkalade modern, gayet güzel donatılmış ve çok hijyenik şartlarda sağlıklı ekmeklerin çıkartılacağına inanıyoruz. Zonguldak’ımıza bu tür değerler katan bütün müteşebbislerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Bu tür işyerlerinin açılması istihdam ve üretim açısından önemli diyen Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora: “Bugün burada çok anlamlı bir açılışı gerçekleştiriyoruz. İşyeri sahibi benim amcam olması nedeniyle ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Açılışa gelen her bir misafire hoş geldiniz diyoruz. İşletmenin içerisini gezdiğimizde kaliteden, hijyenden ödün vermeden, masraftan kaçınmadan modern bir fırının ortaya çıkarıldığını görüyoruz. Unun çeşitliliği ile beraberde müşteri memnuniyeti esas alınmış. Latifoğlu Fırının Zonguldak’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allah bol ve bereketli kazançlar nasip eylesin” diye konuştu.

Latifoğlu Taşfırın Ekmeği Unlu Mamulleri işletmesi konuşmaların ardından yapılan dualarla Zonguldak halkının hizmetine açıldı. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi