Şen Efe’nin mezarının sırrı ölünce ortaya çıktı! Şen Efe’nin mezarının sırrı ölünce ortaya çıktı!

Bolu Haber – Mudurnu ilçesinde 29 hacı adayı, dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Mudurnu İlçe Müftülüğü önünde düzenlenen törende, hacı adaylarına yakınları ve cami cemaati dualarla destek verdi. 29 kişilik hac kafilesi, dua eşliğinde yolculuğa çıktı. Vedalaşma töreni duygusal anlara sahne oldu ve hacı adayları sevdikleriyle vedalaşarak, güvenli bir şekilde kutsal topraklara ulaşmayı temenni ettiler. Aileler ve cami cemaati de bol bol dua etti ve hacı adaylarının güvenli bir dönüşü için dileklerini iletti.

Kendini Süpermen sandı Kendini Süpermen sandı

Yabancı uyruklu vatandaşlar tek tek denetlendi Yabancı uyruklu vatandaşlar tek tek denetlendi

Törende konuşan Mudurnu İlçe Müftüsü Mustafa Yeşilorman, “Bugün ilçemizden 29 hacı adayını dualarla uğurladık. Allah hacılıklarını kabul etsin” dedi. Ünal Sarıcaer’ın kızı Hacer Sarıcaer ise babasının 15 yıldır hacca gitmeyi beklediğini belirterek, “Nihayet sıra bugün geldi. Pandemi nedeniyle ertelenmişti. Şimdi annemi, babamı ve ablamı kutsal topraklara gönderiyoruz. Çok heyecanlı ve mutluyuz” şeklinde konuştu. İHA

Benli bir şüpheli aradıklarını duyunca yüzündeki beni aldırdı! Benli bir şüpheli aradıklarını duyunca yüzündeki beni aldırdı!

Gerilim Dolu Sekiz Kadın ayakta alkışlandı Gerilim Dolu Sekiz Kadın ayakta alkışlandı

AW913241_06

AW913241_04

AW913241_05

AW913241_03

AW913241_02

Editör: Virda Şahin