Zonguldak’ta, Birinci Amatör Küme Yükselme Play-Off final maçını kazanan Zonguldak Tepebaşıspor, şampiyonluğa ulaşarak kupanın sahibi oldu.

Merkez grubu temsilcisi Zonguldak Tepebaşıspor ile 1848 Siyah İncispor, şampiyonluk maçında karşı karşıya geldi. Fener  sahasında Ferdi Tatoğlu’nun düdük çaldığı karşılaşmayı 500 dolayında futbolsever izledi.

90 dakika mücadelesi büyük çekişmeye sahne olan final karşılaşması, Zonguldak Tepebaşıspor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu galibiyet, Tepebaşıspor’a şampiyonlukla birlikte Birinci Amatör Kümeyi getirdi.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tepebaşıspor’a şampiyonluk kupasını, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç takdim etti. Kupa töreni sonrası coşkulu bir sevinç yaşayan Zonguldak Tepebaşıspor, 2024-2025 sezonunda Birinci Amatör Küme temsilcisi olarak boy gösterecek.

EREĞLİ'DE CUMASPOR, ÇAYCUMA'DA KARAMUSASPOR ŞAMPİYON

Ereğli grubunda oynanan Play-Off finalinde ise, normal ve uzatma süresi 1-1 biten maçta, penaltı atışları sonucu Cumaspor, Ereğli Esnafspor’u 8-7 mağlup ederek Birinci Amatör Küme’ye yükseldi.

Muhammet Şaffak yaşam mücadelesini kaybetti… Zonguldak Kömürspor camiası yasta Muhammet Şaffak yaşam mücadelesini kaybetti… Zonguldak Kömürspor camiası yasta

Çaycuma grubunda da, normal ve uzakma süresi 0-0 sona eren Pehlivanlarspor-Karamusaspor maçı, uzatma süresinde de eşitlik bozulmayınca penaltılara kadar gitti. Penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan Karamusaspor, kupanın sahibi olup Birinci Amatör Kümeye çıktı.

SPOR SERVİSİ

Kmüt

Editör: Hüseyin EKİNCİ