Ortaokul öğrencisi C.V., arkadaşı A.B. ile fotoğrafını yan yana koyarak ve "Seviyorum" yazarak sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafı gören A.B.'nin annesi H.E.G.,  Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Nizam Caddesi'nde sokak müzisyenliği yapan C.V.'nin yanına gelerek, darp etti. C.V.’yi ara sokağa sürükleyen anne H.E.G., çocuğa yumruklarla ve tekmelerle vurdu, tişörtünü parçaladı. Vatandaşların araya girmesiyle C.V. olay yerinden uzaklaştı.

Yakınlarının yanına sığınan C.V. durumun aileye de bildirilmesinin ardından karakola giderek şikâyetçi oldu. İfadesinin ardından serbest bırakılan H.E.G'nin de karşı taraftan şikâyetçi olduğu öğrenildi.

“ÇİNGEN’SİN, SİZ BİZİM GİBİ DEĞİLSİNİZ’ DEDİ”

Bayramlık ayakkabı almak için sokakta müzik yaptığı esnada saldırıya uğrayan C.V. kollarının yırtıldığını ve defalarca yumruk yediğini söyledi. Ölüm tehditlerine maruz kaldığını öne süren küçük çocuk, “Seni geberteceğim, peşini bırakmayacağım’ dedi. Yumruk attı. Kızı kollarımdan tuttu. O da vurmaya başladı. Kollarımı büktü. Yüzüm morardı, iki gündür şiş, ağrıyor.  ‘Sen benim kızımla gezemezsin. Çingen’sin, siz bizim gibi değilsiniz. Fakirler falan’ dedi. Hakaret etti, tişörtümü yırttı. Şikâyetçiyim hepsinden.” diye konuştu.

Kocasının evini yakıp yangını izledi! Kocasının evini yakıp yangını izledi!

“VİDEOLARI İZLEDİKÇE KRİZE GİRECEK GİBİ OLUYORUM”

Kamuran Gezer ise, oğlunun darp edildiğini öğrendikten sonra koşarak olay yerine gittiğini ifade ederek, "Elim kolum bağlı duruyorum. Zaten bir şey yapsam haksız duruma düşeceğim diye bir şey yapamıyorum. Ben devletimden çocuğumun hakkını savunmasını istiyorum. Ben videoları izledikçe krize girecek gibi oluyorum. Çocuğumu büyük insan gibi almış karşısına yumrukluyor. Sokağın ortasında bir Allah'ın kulu da çocuğumu alıp kurtarmamış. Hayvana zarar gelse devletim hemen ceza uyguluyor. Benim çocuğumun hayvan kadar değeri yok mu? Ben bir tokat vurmamışken o kadın yumruklarla nasıl girişebiliyor? Ben bunu içime yediremiyorum. Ben devletten, insanlardan, avukatlardan yardım istiyorum. Benim çocuğum uyuyamıyor. Ben çocuğuma psikiyatrı desteği istiyorum. Benim çocuğum iyi değil. Nerede bu insanlarda kurtarmamışlar benim çocuğumu? Uyuyamıyoruz. Çocuğumun hakkı savunulsun istiyorum." dedi.

“BU KADAR DIŞLANIYORUZ İŞTE”

Gözyaşlarını tutamayan anne Gezer, oğlunun yırtılan tişörtünü göstererek, “Bunu bu hale getirinceye kadar ne yaptı sana? Ne yaptı? On sekiz yaşında değil. Yirmi yaşında değil. On iki yaşındaki çocuğu o hale getiremezsin. Nasıl elini kolunu sallayarak bu kadın gezebiliyor ya? Çocuğumu dışlamış. ‘Sen Romansın, Çingen’sin. Sen benim kızımla gezemesin, fotoğraf çektiremezsin’ diyerek dövmüş. Bu kadar dışlanıyoruz işte.” diye konuştu.

ŞİKATÇİ OLMASIN DİYE RÜŞVET TEKLİF ETMİŞ!

Karakolda çocuğunu darp eden kadının eşinin yanlarına geldiğini söyleyen Kamuran Gezer, “Kızın üvey babası, ‘olaylar olmuş özür dileriz onların adına. Çocuğun ayakkabısı, bayramlığını ben alsam ifadenizi geri alır mısınız?’ dedi. Benim çocuğumdan daha mı değerli, benim oğlumu öldüresiye dövmüş o kadından şikâyetçi olmayacak mıyım, diye cevap verdim. 'Devlet benim hakkımı savunacak' dedim.” ifadelerini kullandı. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.37.44

WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.37.54

WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.38.10

WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.37.24

Editör: Murat Barutçu