Dünya genelinde geniş bir kesim tarafından ilgi gören kripto paralar, piyasalarda yaşanan olumsuz olaylarda da en çok etkilenen birim olarak da biliniyor. Dün art arda gelen haberlerle piyasalar sarsılırken kripto paralarda da sert düşüş yaşandı.

Tayvan’da 7.2 büyüklüğünde deprem: 7 ölü, 711 yaralı Tayvan’da 7.2 büyüklüğünde deprem: 7 ölü, 711 yaralı

Ulusal basında yer alan haberlere göre Kripto para piyasası yine yaşadığı düşüşlerle sarsıldı. Başta Bitcoin ve Ethereum olmak üzer kripto paralar uzun süredir yatay bir bant içerisinde işlem görüyordu. Coingecko'da yer alan verilere göre piyasalar son 24 saatte yüzde 7.3 düşerek 1.1 trilyon doların altına geriledi.

Bitcoin ise düşüşün lokomotifi oldu. BTC yüzde 7,9 oranında değer kaybederek 26 bin 366 seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin'in son 24 saatte test ettiği en düşük seviye ise 25 bin 649 dolardı. Ethereum da yüzde 7 değer kaybetti. ETH'nin fiyatı bin 671 dolara indi. Ripple yüzde 17'ye yakın değer kaybıyla 49 cente gerilerken, Dogecoin ise yüzde 10 düşerek 6.1 cent oldu. (Haber merkezi)

Bahçede cinsel birliktelik!  Beycuma’da skandal üstüne skandal! Bahçede cinsel birliktelik! Beycuma’da skandal üstüne skandal!

Çaycuma’daki konsomatris ölümünde yeni gelişme! Neden kazan dairesindeydi? Çaycuma’daki konsomatris ölümünde yeni gelişme! Neden kazan dairesindeydi?

Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı

Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj… Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj…

Cansız bedeni kıyıya vurdu Cansız bedeni kıyıya vurdu

 

Editör: Murat Barutçu