Uzun yıllardır dökülen evsel atıkların yanı sıra tıbbi atıklar Kozlu Sahili’nde kirlilik oluşturuyor. Atıklar, dalgalarla birlikte denize karıştıktan sonra sahillere yayılıyor. Uzun süredir oldukça önemli bu sorun ile karşı karşıya kalan Zonguldaklılar, sahilin bir an evvel temizlenmesini ve yetkililerin gerekeni yapmalarını bekliyorlar. Konu ile ilgili Memleket Partisi eski İl Başkanı Mukadder Yalçın da açıklamalarda bulundu.

Yalçın, “Kozlu Marina Yelken Kulübü sahilinde bilumum tüm hastane alet edavat başta olmak üzere sayısızca iğneli şırınga, içleri kan numeli tüpler, serum sonda ve hortumları abartısız sayıları sayılamayacak kadar çok. Burası bildiğiniz bir ameliyathane doktoru ve hemşiresi eksik bir kışlık yakılacak çalı çırpı odunlarda cabası. İlgililere önemle duyurulur! Derhal yarına kadar buraları temizleyin çoluk çocuk denize giriyor. Ha bu arada bundan önceki yıllarda bu konu ile ilgi çalışma yapan yakından ilgilenen vekilinize show yapıyor diyerek laf atanlara da ayrıca duyurulur.” İfadelerine yer verdi. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

WhatsApp-Image-2023-07-02-at-12.43.30WhatsApp-Image-2023-07-02-at-12.43.31

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

mukadder-yalcin

Editör: Murat Barutçu