Kozlu Kütüphane ve Okuma Salonu’nun açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine katılan vatandaşlar, ilçeye kazandırılan bu önemli projeye büyük ilgi gösterdi.

Gazipaşa Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine destek: “Birlikte güçlüyüz”
Gazipaşa Derneği’nden ihtiyaç sahiplerine destek: “Birlikte güçlüyüz”
İçeriği Görüntüle

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı  Altuğ Dökmeci, Kozlu Kütüphane ve Okuma Salonu’nun ilçemize hayırlı olmasını dileyerek, benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Dökmeci, “İlçeye  kültürel anlamda önemli katkılar sunacak bu yeni mekânın, her yaştan vatandaşı için verimli ve faydalı bir buluşma noktası olması temennisiyle” dedi.

Açılışa, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi