Zonguldak’ta, iki ilçe takımı Kozlu Belediyespor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanacak Bölgesel Amatör Lige yükselme final (baraj) maçını yönetecek hakem belli oldu.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) bünyesindeki Bölgesel Hakem Atama Kurulu, 30 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak kritik 90 dakika mücadelesine, İstanbul bölgesinden 24 yaşındaki genç bölgesel hakem Oğuzhan Demir’i atadı.

Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle Zonguldak Kömürspor-Kırşehir Futbol SK maçını canlı izle

Demir’in yardımcılıklarını, yine İstanbul bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler Kaan Ergin ile Kıvanç Kahriman yapacak. Müsabakada, 4’üncü hakem sorumluluğu İstanbul bölgesinden bölgesel hakem Fikret Hakan Abay’a verildi.

BÖLGESEL AMATÖR LİGDE 17’NCİ MAÇI OLACAK

İstanbullu klasman hakemi, Kozlu Belediyespor-Kilimli Belediyespor maçıyla birlikte yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 17’nci maçını yönetecek.

Genç bölgesel, bu sezon Bölgesel Amatör Ligde en son 16 Nisan’da, Gebze Tayfun Spor-Nilüfer Belediye FK arasında oynanan ve Nilüfer ekibinin 6-1 üstünlüğüyle biten karşılaşmada düdük çaldı. Demir, bu maçın ardından 23 Nisan’da, Güneş Holding Çankaya FK ile Merkür Holding Erbaaspor arasında oynanan 3. Lig karşılaşmasına 4’üncü hakem olarak atandı.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR’UN İKİNCİ MAÇINI YÖNETECEK

Oğuzhan Demir, meslek kariyerinde Kilimli Belediyespor’un ikinci defa maçını yönetecek. Demir, sarı-siyahlı takımın 2021-2022 sezonunda, 12 Aralık 2021 tarihinde Devrek İlçe Stadı’nda Devrek Belediyespor’a 5-2 mağlup olduğu karşılaşmada düdük çalmıştı. 

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ