Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor’un emektarlarından Cemal Şen hayatını kaybetti. Güler yüzüyle tanıdığımız, yeşil beyazlı futbolcuların “Cemal Baba” diye hitap ettiği Şen’in ölümü, yeşil-beyazlı camiada derin üzüntü oluşturdu.

Kozlu Belediyesi personeli aynı zamanda Kozlu Belediyespor emektarı Cemal Şen, bir süredir Bülent Ecevit Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi görüyordu.

Sağlığına ilişkin zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Şen, 14 Mart tarihinde sevenlerine hitaben, “Canım dostlarım, canım gibi sevdiğim arkadaşlarım. Bana abilik, kardeşlik yapan akrabalarım, komşularım her daim yanımda olan canımdan çok sevdiğim kardeşlerim ve ayakta tutmayı başaran her şeyim canım kızım Yağmur. Sana ve sizlere çok teşekkür ederim. Bu hastalığı yeneceğime inandım. Ben bu savaşı kazanacağım. Çünkü arkamda beni çok seven bir ordu var. Ben sizleri çok seviyorum. Kalın sağlıcakla” paylaşımda bulunmuştu.

Veda gibi sözlerin üzerinden Cemal Şen, 4 Nisan (bugün) tarihi itibariyle hayata veda etti.

Cemal Şen’in vefatını öğrenen Kozlu Belediyesporlu eski futbolcular, acılarını sosyal medyada paylaştı.

Alaplı Belediyespor’un başarısı herkesin dilinde... Helal olsun size Alaplı Belediyespor’un başarısı herkesin dilinde... Helal olsun size

Eski kaptanlardan Emre Kuzu, “Cemal Baba. Emeğin var üzerimde. Kozlu’da tesislerde az kahrımızı çekmedin. Çok şey paylaştık seninle. Çok üzdün bizi. Erken oldu bu Cemal Baba. Allah’ım mekanını cennet eylesin. Kızına, sevdiklerine, ailene sabırlar versin” paylaşımında bulundu.

Yeşil-Beyazlı bir başka eski kaptan Uğur Aydın, “Çok erken oldu. Allah mekanını cennet eylesin inşallah. Seni hiç unutmayacağım Cemal Abim” sözleriyle acısını paylaştı.

Cemal Şen, son yolculuğuna 5 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek cenaze töreniyle uğurlanacak.

ŞAFAK Gazetesi ailesi olarak merhum Cemal Şen’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ