Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde zirve yarışı veren Kozlu Belediyespor’da görevinden istifa eden Harun Aydoslu’nun yerine geçen isim belli oldu. Yeşil-Beyazlı yönetim, Aydoslu’nun ekibinde yer alan yardımcı antrenör Erkan Sadıklar’ı takımın başına geçirdi.

5 Şubat Pazar günü iç sahada kendisiyle aynı puana sahip Bartınspor’a 5-2 mağlup olarak ağır bir yenilgi alan Kozlu Belediyespor’da teknik direktör Harun Aydoslu maçın ardından istifa etmişti. Aydoslu’yla birlikte kaleci antrenör Halil Sağlam da istifasını yönetime sundu.

GÖREV SADIKLAR’IN

Kozlu Belediyespor yönetimi, Harun Aydoslu’dan boşalan teknik direktörlük görevine Zonguldak ve Kozlulu futbolseverlerin çok yakından tanıdığı Erkan Sadıklar’ı getirdi. Sadıklar, Harun Aydoslu’nun teknik ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu.

Yeşil-Beyazlı takımdaki görevine A takım teknik sorumlusu olarak devam edecek olan Erkan Sadıklar’ın ekibinde, yine Zonguldaklı eski kaleci Aydın Gökdemir, kaleci antrenörü olarak görev alacak.

Erkan Sadıklar, A takım teknik sorumlusu olarak ilk 3 puan sınavını, Düzce deplasmanında puan puana olduğu Çilimli Belediyespor’a karşı verecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ