Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) kurucusu ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan’ın, geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen 17 yaşındaki engelli genç kız M.A.’nın muhtar tarafından hamile bırakılması olayını eleştirmişti. Yücel Ceylan’ın eleştirilerinin yer aldığı  sosyal medya paylaşımına Zonguldak ile ilgili yapılan yorum ise akıllara durgunluk verdi. Yorumda Zonguldak’ta ensest ilişkilerin üst düzeyde olduğu ve konuya önlem alınması gerektiğine değinildi.

Doğum günü eğlencesi dönüşü faciayla sona erdi Doğum günü eğlencesi dönüşü faciayla sona erdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Yeniköy Köyü’nde meydana gelen olayda 17 yaşındaki M.A. isimli genç kıza köyün muhtarının tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı. Halkın tüm kesimlerinden ise olaya tepki yağmıştı. Olaya tepki gösterenlerden biri de Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) kurucusu ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan oldu.

Yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü 30 yaralı! Yolcu otobüsü devrildi! 6 ölü 30 yaralı!

Ekonomik kriz vatandaşları tasarrufa itti. Ekonomik kriz vatandaşları tasarrufa itti.

Ceylan paylaşımında, “Zonguldak’ta,17 yaşındaki zihinsel engeli çocuğumuz hamile kalıyor. yapılan DNA testinde baba, çocuğumuzun öz babası çıkıyor. Ve bu şahıs bir mahallenin muhtarı.. Ah insanoğlu daha ne kadar alçalacaksın, şerefini, haysiyetini kaybedeceksin..” dedi.

“ENSEST İLİŞKİLER ÇOK FAZLA”

Yapılan paylaşıma gelen yorum ise “Yok artık” dedirtti. Hemşire olduğu öğrenilen bir vatandaş, paylaşımında Zonguldaklı bir arkadaşı ile olan anısına da yer verdi.

Ortaya attığı iddia şu şekilde:

“Zonguldak ve batı Karadeniz bölgesinde ciddi bir sorun var. Ensest ilişkiler çok fazla. Ciddi bir araştırma yapılması gerekiyor orada. Ceza evlerinin genelinde de suç oranı o bölgede çok fazla. Oradan bir arkadaşım vardı, bir gün annesiyle konuşmalarına şahit oldum. Şok olmuştum. Annesi arkadaşıma çok acayip şeyler söyledi. Telefonda sen benim oğlum değil, her şeyimsin falan sen her istediğinde ne istersen yapıyorum falan daha söyleyip yazamayacağım şeyler falan söyledi. Yuh dedim tuhaf bir yer akıl tutulması ya.”

Daha önce de Zonguldak’ın bazı yerel gazetelerinde gündeme getirilen ‘Zonguldak ve ensest ilişki’ olayı vatandaşlarda tedirginlik yaratmıştı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Düğün evini cenaze evine çeviren kaza! Düğün evini cenaze evine çeviren kaza!

Cenaze hazırlıkları yapılmıştı, ama genç hayata döndü! Cenaze hazırlıkları yapılmıştı, ama genç hayata döndü!

Müşteri gibi bindi, taksiciyi öldürdü! Müşteri gibi bindi, taksiciyi öldürdü!

“Şerefini, haysiyetini kaybedeceksin!” “Şerefini, haysiyetini kaybedeceksin!”

Editör: Murat Barutçu