Esenyurt'un Güzelyurt Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma günü meydana gelen korkunç cinayetin ardındaki gerçek neden ortaya çıktı. Gece saatlerinde yaşanan olayda Murat Ö., Azat Ö., Tarık Ö. ve Servet Ö. isimli 4 silahlı saldırgan, bir tekel bayini basarak Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı acımasızca darp edip ardından vurarak hayatlarını kaybetmelerine sebep olmuş, Yusuf Erzen'i ise ağır yaralamışlardı. Polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için yoğun çaba gösterirken, şimdiyse dikkat çeken bir detay olayın sebebini aydınlattı.

Gelen bilgilere göre cinayet, iki aile arasındaki borç anlaşmazlığından kaynaklanıyormuş. İddiaya göre saldırganlar, alacaklı oldukları baba Erzen'den borcun ödenmesini talep etmişler, ancak paralarını alamayınca durumu mahkemeye taşımışlar ve icra takibi başlatmışlardı. Durumu öğrenen baba Erzen ise öfkesini Whatsapp üzerinden paylaşarak dile getirmiş. Bu küfürlü paylaşım ise saldırganların hedefi haline gelmiş.

Tekel bayiine gelen saldırganlar, Erzen kardeşlerden babalarını çağırmasını istemişler, ancak ortaya çıkan tartışma ve arbede sonucunda olay yerinde korkunç bir savaş alanı oluştu. Bu trajik olayın ardından ortaya çıkan başka bir detay ise, daha önce Erzen ailesinin büyük oğlunun saldırganlardan birini silahla yaralamış olması ve şu an cezaevinde bulunmasıymış.

Polis ekiplerinin yoğun bir çalışma yürüttüğü olayın şüphelilerinden Murat Ö., yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adli makamlara sevk edildi. İHA

WhatsApp-Image-2023-07-30-at-12.01.04WhatsApp-Image-2023-07-30-at-12.01.03WhatsApp-Image-2023-07-30-at-12.01.03-(1)WhatsApp-Image-2023-07-30-at-12.01.03-(2)

Motosiklet yaşlı adama çarptı Motosiklet yaşlı adama çarptı

Masaj salonlarına fuhuş operasyonu! Masaj salonlarına fuhuş operasyonu!

İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı

Editör: Murat Barutçu