Kendilerine doğru dürüst yer gösterilmediğinden yakınan esnaflardan Tahsin Alay “bize gösterilen AVM’dekidükkanların camları çerçeveleri bile yok, zaten yetmiyor, böyle şey olmaz, dün ortaya Lavuar alanı konusunu sürdüler, 4 senedir neredeydiler, orayı tamamlasınlar, bize de oradan yer göstersinler çıkalım” şeklinde konuştu.

Yine Köprü altı esnaflarından Yılmaz Ustaoğlu ise elektriklerinin kesileceği konusundaki düşüncelerini de “nasıl kesecekler, kim kesecek, yetkileri var mı, Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti değil mi, ellerinde mahkeme kararı mı var, dayandıklarıraporlar uydurma, bu köprünün sağlam olduğunu belirten üniversite raporlarıvar, zaten neden yıkılıyor, kimse anlayamıyor” şeklinde açıkladı.

Erdemir 59 yaşında Erdemir 59 yaşında

Fevkani Köprü altı dükkânlarının bir çalışanı olarak yıllardır bu mevkide hizmet verdiğini belirten Metin Kula isimli vatandaş da “böyle emrivaki yaparak boşaltmak olmaz, işyerleri sahiplerinin de hakları hukukları var, saygı duyulmalı” dedi.

İşyerlerini terk etmemekte kararlı olan köprü altı esnafı böylece pasif direnişe geçmiş bulunuyor. Direnişlerinde kararlı görünen esnaf bu durumun tamamen çözüme kavuşturulacağı güne kadar işyerlerini terk etmemeye kararlı görünüyorlar. Bazı esnaflar zorlama halinde Belediye önünde eyleme geçebileceklerini de vurgulayarak “kimseyle kötü olmak istemiyoruz ama durup dururken işimizden gücümüzden edilmek de insan onuruna aykırı bir tutum, bunu kınıyoruz” dediler. (Sermet Aksu)

hfslofh

sdkfsh

kldsjhfkls

hıau

Boş arazide erkek cesedi bulundu! Boş arazide erkek cesedi bulundu!

Zonguldak’ta aile kavgası sokağa taştı! Zonguldak’ta aile kavgası sokağa taştı!

Bir yolcu otobüsü faciası daha! 6 ölü, 35 yaralı Bir yolcu otobüsü faciası daha! 6 ölü, 35 yaralı

Fevkani Köprüde son 1 gün Fevkani Köprüde son 1 gün

İmam kendini astı! İmam kendini astı!

Cuma namazı çıkışında tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti Cuma namazı çıkışında tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti

Son müşterisi kuaförün eceli oldu! Sırtına gelen kurşunla öldü Son müşterisi kuaförün eceli oldu! Sırtına gelen kurşunla öldü

Yazar kadın hayatının romanını yazdı! Eşini gırtlağından keserek öldürdü! Yazar kadın hayatının romanını yazdı! Eşini gırtlağından keserek öldürdü!

Hatalı sollama faciaya neden oldu! Yaralılar etrafa savruldu Hatalı sollama faciaya neden oldu! Yaralılar etrafa savruldu

Annesini av tüfeğiyle vurup öldürdü! Annesini av tüfeğiyle vurup öldürdü!

Editör: Muhammet