Olay Bahçelievler Hürriyet Mahallesi’nde pazartesi günü saat 12.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu madde bağımlısı bir şahıs pazar akşamı komşusu Ahmet Budak’ın kapısının önüne gidip bağırdı. Arkadaşı dışarı çıkmayan şahıs ardından kendi evinin camlarını kırdı. Pazartesi günü ise evine gelen arkadaşı Budak ile tartışıp 8-9 yerinden bıçakladı. Bağrışmaları duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Arkadaşı tarafından bıçaklanan Ahmet Budak ise kendi imkanlarıyla sokağa çıktı. Çevredeki vatandaşlar Budak’ın yanına koşup yaralarına tampon yapmaya çalıştı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile ağır yaralı olan Ahmet Budak ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Yabancı uyruklu zanlı ise o sırada dışarı çıkarak bir taksiye binip önce Küçükçekmece Halkalı Mahallesi’nde ardından Başakşehir’de dolaştı. Ticari taksi ile bir süre dolaşan şahıs şoföre parasının olmadığını ödeme yapması için eve götürmesini istedi. Taksici şahsı söylediği gibi Bahçelievler’de bulunan evine götürdü. O sırada evde buluna polis ekipleri zanlıyı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan olayda ağır yaralanan Ahmet Budak’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Şahsın bıçakladığı Budak’tan ve önceki gece kapısının önünde bağırması vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

“Bu kişiden 10 yıldır çekiyoruz”

Dezavantajlı öğrenciler için yeni proje Dezavantajlı öğrenciler için yeni proje

Olay hakkında konuşan Hacer Duysak "Madde bağımlısı şahıs birini 7-8 yerinden bıçaklamış. Bu olayı görünce çok üzüldüm. Benim ve çocuğumun başına gelebilir. Bıçaklayan şahıs Azerbaycan uyruklu. Annesinin ve kız kardeşinin oturumu var ama onun yok. Annesi ve kız kardeşi de şahsın sınır dışı edilmesi için şikayetçi olmuşlar. Herkes bıçaklayan kişinin madde bağımlısı olduğunu söylüyor. Bu mahallede 10 yıldır oturuyor. Bütün komşular şikayetçi. Kapıdan bile çıkmaya korkuyorlar. Bıçaklanan kişi yol ortasına çıktı ambulans geldi. Bu kişiden 10 yıldır çekiyoruz. Yakalanıp cezasını çekmesini istiyoruz. Biz sokakta misafirdik. Dışarıya korka korka çıktık. Şahıs bir taksiye binip Halkalı’ya oradan da Başakşehir’e gidip dolaştırıyor. Daha sonra şahıs taksiciye beni eve götür paramı alayım demiş. Polisler evde bekliyormuş. Taksici ile eve gelen şahıs kıskıvrak yakalanmış. Azerbaycan uyruklu şahıs bıçakladığı şahsın annesini seni öldüreceğim diye tehdit etmiş. Bu günde annesini değil oğlunu bıçaklamış. Şu anda durumu ağır” dedi. (İHA)

Uzman Çavuş katliam yaptı; Ölü sayısı 3'e yükseldi Uzman Çavuş katliam yaptı; Ölü sayısı 3'e yükseldi

'Kümeste tavuklar rahat olsun’ kavgası 'Kümeste tavuklar rahat olsun’ kavgası

Kıraç’tan Cumhuriyetin 100. Yıl Marşı Kıraç’tan Cumhuriyetin 100. Yıl Marşı

Tanju Özcan: Ak Parti, MHP beni havada kapar Tanju Özcan: Ak Parti, MHP beni havada kapar

Editör: Murat Barutçu