Zonguldak İl Genel Meclisinin Ocak ayı ikinci birleşimi İl Genel Meclisi Başkan vekili Ali Kemal Karaca başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkan vekili Ali Kemal Karaca başkanlığında yapılan toplantıya, il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi Ruşenler Köyü fosseptik yeri ve kanalizasyon projesi işi için, gerekli izin irtifak işlemlerinin yapılabilmesi için, 2022 Yılı İl Özel İdaresi Yatırım Programına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Tarım ve Orman, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları, 42 – 21 – 40 – 31 – 38 sayılı raporların ile gündemin 4 maddesinde yer alan İlimiz Çaycuma İlçesi Kayabaşı Köyü – Merkez Mahallesi orman piknik alanına giden ve İl Özel İdaresi yol ağında bulunan eski mevcut yol için, Orman izinlerinin alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Tarım ve Orman ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 43 – 32 – 22 – 39 sayılı raporları ile gündemin 5 maddesinde yer alan İlimiz Kilimli İlçesi Türkali Köyünde sahil bölgesinde köy tüzel kişiliğine ait olan alanda, vatandaşların kullanabilmesi için duş, soyunma kabini gibi ihtiyaçların karşılanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe ile Turizm Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 44 – 41 – 2 sayılı raporları görüşülerek komisyonlardan geldiği gibi kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi