Zonguldak Belediyesine ait halk otobüsleri duraklarından vatandaş yakınıyor. Gelen geçen seyyar satıcıların kullanmadıkları seyyar arabalarını terk ettikleri duraklarda bu sorumsuzluğa hiçbir belediye yetkilisi ses çıkarmazken terk edilen hurdalar da özellikle akşam saatlerinde alkol alanların mekanları olmuş durumda.

Bu hurdaların arkalarına saklanıp içki içen kişiler daha sonra tuvalet ihtiyaçlarını da yine bu hurdaların arkasında gideriyorlar.

Bu durumda otobüse binecek vatandaşlar ile özellikle akşam saatlerinde okul çıkışı evlerine gitmek için bekleyen kız öğrenciler mağdur durumda.

Ulu cami karşısındaki halk otobüsü duraklarındaki bu görüntü vurdumduymazlığın bir kanıtı olarak ortaya çıkarken etrafa yayılan koku da pisliğin bir kanıtı olarak kendini gösteriyor. Belediye zabıtasının harekete geçerek böyle hurdaları oraya terk edenlere ceza uygulaması ve bunları kaldırtması özellikle bayanlar ve kız öğrenciler tarafından isteniyor. (Haber: Sermet Aksu)

Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’ Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’

WhatsApp-Image-2023-10-19-at-13.15.30-(1)

Editör: Murat Barutçu