Mersin'de, 24 yaşındaki genç bir kadın, sabah saatlerinde tartıştığı erkek arkadaşı tarafından evinde silahla vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından, cinayetin işlendiği yerde annesinin gözleri önünde öldürülen genç kadının cenazesi, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

GENÇ KIZI KAFASINDAN VURDU

Olay, Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde İrem Sağlam'ın evine gelen 27 yaşındaki Mehmet T. A., henüz belirlenemeyen bir sebep üzerine kız arkadaşıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kontrolünü kaybeden Mehmet T. A., beraberinde getirdiği tabanca ile İrem Sağlam'ın kafasına ateş etti. Evde bulunan Sağlam'ın ailesi durumu hemen polis ve 112 acil servise bildirdi. Zanlı, olay yerinden bir taksi ile kaçarken, cinayet büro ekipleri tarafından yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayetin ardından, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının izini sürüyor. İrem Sağlam'ın cenazesi, otopsi için hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

MERSİN CİNAYET-4

MERSİN CİNAYET-2

MERSİN CİNAYET-3

MERSİN CİNAYET-1

9 yaşındaki çocuğun cenazesinde yürek yakan görüntü: Pelerinle uğurlandı 9 yaşındaki çocuğun cenazesinde yürek yakan görüntü: Pelerinle uğurlandı

Editör: Muhammet