Zonguldak eski Valisi ve önceki dönem İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Partilerde kişiler gelip geçicidir önemli olan partilerin kurumsal kimliğidir” dedi.

Kendisini referans gösterip parti içinde karışıklık çıkartmak isteyenlere kimsenin itibar etmemesini isteyen Erkmen; “Hiç kimse İyi Partiden istifa etmesin İyi Partide kalsın. İyi Parti bizim partimizdir” dedi.

Tek düşüncelerinin bu seçimlerde bu sistemden kurtulmak olduğunu belirten Zonguldak eski Valisi ve önceki dönem İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, şunları söyledi:

5 merkezde seçimler yenilenecek 5 merkezde seçimler yenilenecek

ZONGULDAK İÇİN MEVKİ MAKAM ÖNEMLİ DEĞİL ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ

“Özellikle bazı yerlerde duyuyorum, basında okuyorum ben şuanda polemik konusu olabilecek, partimizi zora sokabilecek hiçbir konunun içerisine girmek istemiyorum. Tabi ki üzüldüğümüz, sevindiğimiz konular var. Ama sevindiğim konu Zonguldak halkının bizi sahiplenmesidir, sahip çıkmasıdır, bize değer vermesidir. Bizde Zonguldak’ı seviyoruz, Zonguldak insanını seviyoruz ve Zonguldak içinde mevki, makam önemli değil biz elimizden ne geliyorsa her zaman yapmaya hazırız. Partilerde kişiler gelip geçicidir önemli olan partilerin kurumsal kimliğidir.

BU HÜKÜMETİN GİTMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

O anlamda da her zaman söyledim buradan bir kez daha söylüyorum; hiç kimse İyi Partiden istifa etmesin İyi Partide kalsın. İyi Parti bizim partimizdir. Bu şekilde beni referans göstererek “İyi Partiden istifa edin” diye herhangi kulaklarına gelen bir şey varsa kimse inanmasın. Bunlar kasıtlı olarak çıkartılan sözlerdir. Biz bu hükümetin gitmesi için canla başla çalışıyoruz. Cumhurbaşkanının Sayın Kılıçdaroğlu olması için canla başla çalışıyoruz. Gerekli telkinlerimizi yapıyoruz. İnşallah sonuç Zonguldak’ımız için halkımız için hayırlı olur. Tek düşüncemiz bu seçimlerde bu sistemden kurtulmamız, insanımızın yüzünün gülmesi ve geleceğe umutla bakılabilecek bir ortamın yaratılması olacaktır. Ben halkımızın gereğini yapacağına yürekten inanıyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin