Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili aday adayı Merve Kır, aday adaylığının açıklanmasının ardından ziyaretlerde bulunuyor.

Kır ve beraberinde, CHP Ereğli İlçe Başkanlığı, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı İlçe Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Milletvekili aday adayı Merve Kır ziyaretler ile ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“CHP, Türk siyasi tarihinin en büyük çiçek tarlasıdır. Nice değerli siyaset adamları yetiştirmiştir. Bu dönemde başta ilimiz olmak üzere birçok siyasi arkadaşlarım adaylıklarıyla partimize güç katmışlar

Büyük iddiaların, büyük miktarların adayı değil büyük CHP ailesinin adayı olmak için adayım. Sonuç ne olursa olsun siyasi hayatım da ilk adım attığım andan son nefesime kadar örgütüme, partime ve davama sahip olmaya çalışacağıma sizlerin önünde bir daha söz veriyorum. Her zaman ki gibi gençlerimiz ve kadınlarımızla yol yürüyüp onların rehberliğine güveneceğim.

Biz bugüne kadar olduğu gibi, önümüzdeki bu en önemli seçime doğru ilerlerken de örgütlerimizle birlikteyiz. 14 Mayıs’ta Zonguldak’ta 1.Parti olmak, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak için sokak sokak, kapı kapı çalışacağız, sandıklarda mücadelemizi vereceğiz. Moralimiz yüksek, yolumuz açık, iktidar olacağız Örgütlerimize gösterdikleri misafirperverlik ve ilgileri için teşekkür ediyorum” (Haber Merkezi)

KIRDAN ZİYARETLER (3)KIRDAN ZİYARETLER (4)KIRDAN ZİYARETLER (2)

Editör: Seçkin