Süper Amatör Ligde 5’inci haftanın ilk 3 maçı bugün oynandı. Ereğli ve Gökçebey’deki maçlarda, Yenimahallespor ile Gökçebeyspor kazanırken, Akınspor-Gelikspor karşılaşmasında kazanan olmadı.

Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’nda günün ilk maçında Ereğli Yenimahallespor-İhsaniyespor karşı karşıya geldi. Sezon başından bu yana istediği çıkışı bir türlü yapamayan Yenimahallespor, alt sıralarda yer alan rakibini 10-0 mağlup etti. Bu maçın peşine 1 puan farkla sıralanan Ereğli Akınspor ile Gelikspor arasında oynanan zirve maçı, başladığı gibi golsüz berabere sona erdi. Gökçebey’deki karşılaşmada ise, ev sahibi Gökçebeyspor, Çaycuma Gençlerbirliği’ni 5-2 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından zirvede puanları paylaşan takımlardan Ereğli Akınspor 11, Gelikspor 10 puana ulaştı. İkinci galibiyetlerini alan Yenimahallespor ile Gökçebeyspor 6 puana ulaştı.

5’inci haftaya Pazar günü oynanacak 3 maçla devam edilecek.

Beyaz TV’de sesimiz oldu: “Benim emekçi takımım Zonguldakspor’un günahı ne?” Beyaz TV’de sesimiz oldu: “Benim emekçi takımım Zonguldakspor’un günahı ne?”

GÜNÜN SONUÇLARI

Ereğli Yenimahallespor-İhsaniyespor: 10-0

Gökçebeyspor-Çaycuma Gençlerbirliği: 5-2

Ereğli Akınspor-Gelikspor: 0-0

29 EKİM 2023 PAZAR

Saat 14.30 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Mavi Şimşekspor-Devrek Belediyespor (Özcan Kılıçkeser, Melih Kaya, Ferhat Korum)

Saat 15.00 Çaycuma İlçe Stadı: Çaycumaspor-Beycuma Cezaevispor (Bayram Çiv, Tayfun Poyraz, Furkan Topalahmetoğlu)

Saat 15.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor (Hakan Ergin, Emre Çiçekçi, Arda Yiğit Alabaş)

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ